Geroosterde paprika rolletjes met tonijn
Artikel door: Inge de Munnik
Niet te veel calorien, gezonde vetten uit vis en de vitaminen uit paprika: een écht EetjeMooi hapje: geroosterde paprika rolletjes met tonijn. En ze zien er ook nog eens heel mooi uit.
Ingrediënten:
- blikje tonijn in olijfolie (bijvoorbeeld Rio Mare)
- 2 paprika's, een gele en rode
- 2 ansjovisfilets in olie
- 1 theelepel kappertjes
- 50 g halvanaise of fritessaus
- zout
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C en rooster de paprika’s in hun geheel tot het vel gerimpeld en ietwat verkoold is. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Hak de uitgelekte tonijn, de kappertjes en de ansjovis fijn en meng ze met de mayonaise. Verwijder de steel en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees van elke paprika in 4 repen. Vul de paprika’s met de vulling en rol ze op. Leg op elk bord een rood en een geel paprikarolletje, breng op smaak met een vleugje olijfolie van de tonijn en een snufje zout.
Reacties